Om

 


FÖRETAGET UPPHÖR 30/4-19
50% PÅ ALLT I WEBBSHOPEN !!
Uppge rabattkod APRIL19 i kassan!!MINNAS HANTVERK

&

 DESIGN

 

Old traditions – New concepts

 

 

"Med pärlor och skinn efter gamla mönster".

Med inspiration från bl.a. våra folk- och sockendräkter och de Samiska tenntrådsarmbanden har vi gjort en serie armband,

MEN på vårt sätt.

Vi tar ej längre emot beställningar utan det som finns till försäljning hittar du i WEBBSHOPEN och nu med 50% rabattkod APRIL19.

Mönstren har vi hämtat från olika dräktdelar till både de kvinnliga och manliga dräkterna samt andra gamla textilier som finns bevarade på våra hembygdsgårdar, i privat ägo samt på Digitalt Museum som är en guldgruva.

När vi ibland deltar på marknader och säljer våra produkter så är sortimentet inte fullt representerat och vi ber Dig att ha förståelse för detta. Vi har idag ca. 100 olika mönster på våra armband och då tillverkningen sker helt för hand och varje armband finns i olika längder så är det ett omöjligt projekt att försöka att ha alla på lager. 

 

Tänk på att det ibland kan vara svårt att återge de rätta färgerna med kameran och datorn.

 

MINNAS HANTVERK & DESIGN är vår hobby och vi uppdaterar sidan så snart vi gjort något nytt. Vi tillverkar sånt som vi tycker är roligt att göra och därför blir sortimentet ibland mycket varierande.

 

På Facebook heter vi MINNAS HANTVERK & DESIGN, likaså på Instagram så följ oss gärna där för de senaste nyheterna.

 

VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED OSS!

 

Iris Hörnström Jonth           Mats Jonth

 

Innehar F-skattsedel och är momsregistrerad!